facebook picasa youtube

Hallo leuk dat je mijn website bekijkt. Mijn naam is Amy Rietveld en ik ben Allround DTP'er. Ik ontwerp grafische producten. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, website’s etc. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Over High-res Design’ Ik maak een opzet en help u tot een mooi eindresultaat. Ook kan ik u helpen met een ontwerp voor een huisstijl voor bijvoorbeeld uw bedrijf. Wilt u contact opnemen? U kunt mailen naar: info@highresdesign.nl

Wie ben ik?
fotoMijn naam is Amy Rietveld en ik ben 20 jaar. Ik heb mijn opleiding afgerond als Allround Dtp’er op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Met mijn afgeronde opleiding en de benodigde ervaringen bij zowel mijn stages en bij het werken bij/met verschillende bedrijven, kan ik de klant helpen aan een product van het begin tot het eind. Het bedenken, maken en/of  het naar de juiste drukker sturen voor een mooi eindresultaat. Mijn technische vaardigheden, inzicht en creativiteit heb ik inmiddels succesvol ingezet voor tal van communicatie uitingen.

 

Wat kan High-res Design voor u betekenen?
logo,website,high-res design,roze,blauwHigh-res Design kunt uw huisstijl, product, website, verjaardags- huwelijkskaart(en), banner, folder, flyers  etc.. voor maken. Ik neem contact op met de u op om zijn/haar ideeën te bespreken waarbij ik aantekeningen maak om dit uit te gaan werken. Ik maak een concept van het idee met voorbeelden en schetsen. Daarna kunnen we het idee verder uitwerken, hiermee krijgt u een beeld bij hoe het eindresultaat kan worden. De (originele)bestanden krijgt u om naar de drukker te sturen, ook kan ik contact leggen met een drukker en het voor u verzorgen. U kunt altijd contact met mij opnemen of een offerte aanvragen.