facebook picasa youtube

Hallo leuk dat je mijn website bekijkt. Mijn naam is Amy Rietveld en ik ben Allround DTP'er. Ik ontwerp grafische producten. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, website’s etc. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Over High-res Design’ Ik maak een opzet en help u tot een mooi eindresultaat. Ook kan ik u helpen met een ontwerp voor een huisstijl voor bijvoorbeeld uw bedrijf. Wilt u contact opnemen? U kunt mailen naar: info@highresdesign.nl

4/5
Voor ons studentenbedrijf hebben wij een logo door High-Res design laten ontwerpen. We hadden een aantal criteria in ons hoofd waar Amy mee aan de slag kon. We kregen al heel snel een aantal leuke opzetjes aangeleverd waaruit wij konden kijken wat we leuk vonden. Nadat we onze feedback hadden doorgegeven kregen we ons definitieve logo snel opgestuurd. Snelle levering en er wordt goed geluisterd naar je wensen!
Olympe Cové
4/5
Hallo,
Ik heb mijn visitekaartjes laten maken door High-res Design en ze zijn super mooi geworden. Snelle service en er wordt goed naar je geluisterd. Ook heb ik ze door Amy laten drukken omdat ik er weinig verstand van heb. Ze had contact had met de drukker waardoor ze precies zijn geworden zoals ik het wilde.
Groetjes
5/5

Ik heb mijn logo en visitekaartje door High-Res Design laten ontwerpen. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! In het begin wist ik niet helemaal welke richting ik op wilde, maar Amy bleef geduldig en stuurde nieuwe designs toe. Kleine aanpassingen die ik wilde heeft ze erin verwerkt tot het naar wens was. Met andere woorden; ik zou High-Res Design zeker aanbevelen!

 

Andrea Ottelander
A+ Assistant